1. Jadikan #Hantaran atau #kejutancinta #Jambangan #Bunga #Coklat #ChocoToT #Rasamewahmempersona 
-
Sesuaikan dengan #warna #Tema #Majlis anda atau konsep #hadiah anda… 
-
Kalau untuk yang dicintai… konsep #cinta amat sesuai… apakah konsep cinta? Wassap kami di 0192629489 untuk sebarang pertanyaan 😊

🎈www.tots.my🎈 (at ChocoToT www.tots.my)

    Jadikan #Hantaran atau #kejutancinta #Jambangan #Bunga #Coklat #ChocoToT #Rasamewahmempersona
    -
    Sesuaikan dengan #warna #Tema #Majlis anda atau konsep #hadiah anda…
    -
    Kalau untuk yang dicintai… konsep #cinta amat sesuai… apakah konsep cinta? Wassap kami di 0192629489 untuk sebarang pertanyaan 😊

    🎈www.tots.my🎈 (at ChocoToT www.tots.my)

    11 hours ago  /  0 notes

  2. Pembantu cilik menemankan #mama menyiapkan 3-tier #Diapercake ✌ (at Totcupcakes)

    1 day ago  /  0 notes

  3. Santapan petang #puding #karamel tanpa #telur mudah dan sedap.. bebudak #suka.. karamel di buat dari #ButterToffee #ChocoToT
-
#Resepi akan dikongsikan secepat mungkin di www.wetot.la  (at www.wetot.la)

    Santapan petang #puding #karamel tanpa #telur mudah dan sedap.. bebudak #suka.. karamel di buat dari #ButterToffee #ChocoToT
    -
    #Resepi akan dikongsikan secepat mungkin di www.wetot.la (at www.wetot.la)

    1 day ago  /  0 notes

  4. Suke sangat dengan shawl nie… labuh bahagian dada… hai rasa nak repeat beli lagi beberapa helai… melampaunye kann.. terbaik @simpleshawl @simpleshawl  @simpleshawl

    Suke sangat dengan shawl nie… labuh bahagian dada… hai rasa nak repeat beli lagi beberapa helai… melampaunye kann.. terbaik @simpleshawl @simpleshawl @simpleshawl

    1 day ago  /  0 notes

  5. Baru terima shawl nie tadi..  dari @simpleshawl sebab berkenan sangat tengok tutorial pemakaiannya yang nampak sangat mudah… 
-
Ada 3 bende yang saya nampak…
-
1. kualiti kainnya sebijik macam shawl yg pernah beli direct dari Dubai, mudah sesangat nak pakai.. sejuk, tapi harganya jauhhh lebih murah dari yang saya beli dulu.. 

2.corak yang comel dan cantik… terasa nampak muda 5 tahun lepas cuba menggayakannya.. (hehe)

3. Shawl nie ada potongan khas tau… bukan petak biasa biasa tu.. tapi ada potongan unik… kata mereka, memang shawl ini direka khas berdasarkan pemakaian.. jadi bila kita pakai.. memang terletak jea.. xde dah lebihan tudung terkumpul sana sini bila cuba melilit jadi tak panas dan  nampak kemas sangat…
-
Kesimpulannya… @simpleshawl betul ka korang jual dengan harga tu… tak mau naikkan ka… (hohoho)
-
Jadi sebelum mereka patenkan dan harga melonjak naik ke rmxxxx bolehla cuba beli sehelai dua di 
@simpleshawl
@simpleshawl 
@simpleshawl 

Saja support sebab produk sangat cantik dan berkualiti 😘
 (at www.wetot.la)

    Baru terima shawl nie tadi.. dari @simpleshawl sebab berkenan sangat tengok tutorial pemakaiannya yang nampak sangat mudah…
    -
    Ada 3 bende yang saya nampak…
    -
    1. kualiti kainnya sebijik macam shawl yg pernah beli direct dari Dubai, mudah sesangat nak pakai.. sejuk, tapi harganya jauhhh lebih murah dari yang saya beli dulu..

    2.corak yang comel dan cantik… terasa nampak muda 5 tahun lepas cuba menggayakannya.. (hehe)

    3. Shawl nie ada potongan khas tau… bukan petak biasa biasa tu.. tapi ada potongan unik… kata mereka, memang shawl ini direka khas berdasarkan pemakaian.. jadi bila kita pakai.. memang terletak jea.. xde dah lebihan tudung terkumpul sana sini bila cuba melilit jadi tak panas dan nampak kemas sangat…
    -
    Kesimpulannya… @simpleshawl betul ka korang jual dengan harga tu… tak mau naikkan ka… (hohoho)
    -
    Jadi sebelum mereka patenkan dan harga melonjak naik ke rmxxxx bolehla cuba beli sehelai dua di
    @simpleshawl
    @simpleshawl
    @simpleshawl

    Saja support sebab produk sangat cantik dan berkualiti 😘
    (at www.wetot.la)

    1 day ago  /  0 notes

  6. #cenderahati #premium dengan hiasan #esklusif #renda dan #satin, amat sesuai untuk pelbagai #majlis dan pastinya menceriakan #tetamu anda.
-
Pakej datang dengan totebag, tag terima kasih dan warna reben yang boleh di #personalized mengikut majlis anda.
-
Layari www.tots.my untuk tempahan. (at ChocoToT www.tots.my)

    #cenderahati #premium dengan hiasan #esklusif #renda dan #satin, amat sesuai untuk pelbagai #majlis dan pastinya menceriakan #tetamu anda.
    -
    Pakej datang dengan totebag, tag terima kasih dan warna reben yang boleh di #personalized mengikut majlis anda.
    -
    Layari www.tots.my untuk tempahan. (at ChocoToT www.tots.my)

    2 days ago  /  0 notes

  7. #Resepi #kek #lemon #gebu gebu sudah ada di www.totcupcakes.com yea.. selamat mencuba 💜 (at Totcupcakes)

    #Resepi #kek #lemon #gebu gebu sudah ada di www.totcupcakes.com yea.. selamat mencuba 💜 (at Totcupcakes)

    3 days ago  /  0 notes

  8. Atas permintaan Anak Bujang Iman Hazim maka mamanya pun mencuba Resepi kek lemon… dan, Ummph memang puas hati sebab hasilnya kek yang lembab dan gebu…
    -
    Dan yang lebih seronoknya.. banyak betul Abang Iman Hazim makan 😉
    -
    Resepi akan dikongsikan secepat mungkin di www.totcupcakes.com (at Totcupcakes)

    4 days ago  /  0 notes

  9. Set Assorted #ChocoToT #Rasamewahmempersona hanya #rm30 sahaja, #penghantaran #percuma
-
Beli di www.tots.my 👍 (at ChocoToT www.tots.my)

    Set Assorted #ChocoToT #Rasamewahmempersona hanya #rm30 sahaja, #penghantaran #percuma
    -
    Beli di www.tots.my 👍 (at ChocoToT www.tots.my)

    5 days ago  /  0 notes

  10. Puan Norima yang sungguh sporting 😙 

#ChocoToT #kejutancinta #Rasamewahmempersona  (at ChocoToT www.tots.my)

    Puan Norima yang sungguh sporting 😙

    #ChocoToT #kejutancinta #Rasamewahmempersona (at ChocoToT www.tots.my)

    6 days ago  /  0 notes