1. Kononnya dalam #spaceship… 👫👫👫

    #wetotla #nurdiniiman #imanhazim #mainkapalkapal

    12 hours ago  /  0 notes

  2. #Sosej #spiral.. lagi sedap dibakar macam nie.. 

ada di kongsikan cara2nya di blog #wetotla kami.. 😊

    #Sosej #spiral.. lagi sedap dibakar macam nie..

    ada di kongsikan cara2nya di blog #wetotla kami.. 😊

    1 day ago  /  0 notes

  3. Sekarang tak boleh tersalah letak krim muka ataupun mekap.. akibatnya HABIS!

    #nurdiniiman #makeup #instakids #daughter #Anakdara #budakkecik

    1 day ago  /  0 notes

  4. Ada orang dah dapat #kakak @oliefurtado dah tak nampak mama papa n abang  dah.. esok kakak nak balik tak tau camne adegan airmata bercucuran depan rumah….

#vscocam #flaming #jjcm #steamboat

    Ada orang dah dapat #kakak @oliefurtado dah tak nampak mama papa n abang dah.. esok kakak nak balik tak tau camne adegan airmata bercucuran depan rumah….

    #vscocam #flaming #jjcm #steamboat

    3 days ago  /  0 notes

  5. Nak share video nie sebenarnya tadi.. tapi jadi photo pulak…

    Dalam nie nampak la kesibukkan cik jemah #nurdiniiman nak tolong tutupkan mesin.. 😂😂😂

    4 days ago  /  0 notes

  6. Dah lama abang tak pakai neb… dekat setahun gak.. 

tengok camne adik excited nak jadi tukang bukak / tutup mesin.. 😃😃😃

    Dah lama abang tak pakai neb… dekat setahun gak..

    tengok camne adik excited nak jadi tukang bukak / tutup mesin.. 😃😃😃

    4 days ago  /  0 notes

  7. Auntie @zawaty kirimkan mama gambar nie.. #nurdiniiman waktu 4-5 bulan? 

Buat rasa rindula gomol baby2 nie..  (at www.wetot.la)

    Auntie @zawaty kirimkan mama gambar nie.. #nurdiniiman waktu 4-5 bulan?

    Buat rasa rindula gomol baby2 nie.. (at www.wetot.la)

    6 days ago  /  0 notes

  8. #Adik suka koyakkan buku masa kecik.. berbeza dengan abang yang sangat sayangkan buku.. 

waktu nak bacakan #nurdiniiman #popup #book bertajuk #chick ini, jumpa kesan tampalan yang abang buat… terharu pula rasanya.. 

Teringat ada satu malam aritu waktu #mama dok buat kerja sibuk #abang #imanhazim mintak potongkan kecik2 double sided tape.. berulang alik masuk keluar bilik kerja mama amik.. dan last die mintak jea sticky tape tu.. ingatkan nak tampal keratan seni yang kami buat.. rupanya ini..  

#vscocam #instafamily #love #homeschooling #buku  (at www.wetot.la)

    #Adik suka koyakkan buku masa kecik.. berbeza dengan abang yang sangat sayangkan buku..

    waktu nak bacakan #nurdiniiman #popup #book bertajuk #chick ini, jumpa kesan tampalan yang abang buat… terharu pula rasanya..

    Teringat ada satu malam aritu waktu #mama dok buat kerja sibuk #abang #imanhazim mintak potongkan kecik2 double sided tape.. berulang alik masuk keluar bilik kerja mama amik.. dan last die mintak jea sticky tape tu.. ingatkan nak tampal keratan seni yang kami buat.. rupanya ini..

    #vscocam #instafamily #love #homeschooling #buku (at www.wetot.la)

    1 week ago  /  0 notes

  9. Sempat tangkap sebotol semalam, kicap sos memasak char kue teow cap @syahflavour

waktu beli siap staff mereka bersungguh-sungguh ajar cara memasak sekali.. dan di botol tu pun katanya boleh tengok video cara masakan.. bagus kan.. ada reference 😊😊😊

Maka, Nanti dah cukup bahan2.. bolehla kita mencuba tot’s #charkueteow hehehe… ntah jadi ke tak jadi.. 

#vscocam #wetotla #sos  (at Halfest MIECC Mines)

    Sempat tangkap sebotol semalam, kicap sos memasak char kue teow cap @syahflavour

    waktu beli siap staff mereka bersungguh-sungguh ajar cara memasak sekali.. dan di botol tu pun katanya boleh tengok video cara masakan.. bagus kan.. ada reference 😊😊😊

    Maka, Nanti dah cukup bahan2.. bolehla kita mencuba tot’s #charkueteow hehehe… ntah jadi ke tak jadi..

    #vscocam #wetotla #sos (at Halfest MIECC Mines)

    1 week ago  /  1 note

  10. baru jea siap masak lomak ayam guna rencah nie.. serius terkejut dengan rase #authentic nya..

rasa #kampung2.. rasa macam #mak buat.. langsung tak  rasa macam #rencah segera.. cukup dengan pedasnya,  dengan pekatnya.. rasa daun kunyitnya.. 

masak lemak from #scratch yang dibuat pun tak rase sesedap nie.. adoi.. 😢😢😢

Beli semalam dapat resepi sekali.. ade 18 resepi untuk masakan #nisimilan.. tak nyesal beli semalam… cume nyesal tak borong..😙😘😚 

#vscocam #wetotla #warisannismilan (at www.wetot.la)

    baru jea siap masak lomak ayam guna rencah nie.. serius terkejut dengan rase #authentic nya..

    rasa #kampung2.. rasa macam #mak buat.. langsung tak rasa macam #rencah segera.. cukup dengan pedasnya, dengan pekatnya.. rasa daun kunyitnya..

    masak lemak from #scratch yang dibuat pun tak rase sesedap nie.. adoi.. 😢😢😢

    Beli semalam dapat resepi sekali.. ade 18 resepi untuk masakan #nisimilan.. tak nyesal beli semalam… cume nyesal tak borong..😙😘😚

    #vscocam #wetotla #warisannismilan (at www.wetot.la)

    1 week ago  /  0 notes